Obtine cele mai bune rezultate

Service - Reparatii MASINI DE SPALAT RUFE in Obtine cele mai bune rezultate

Obtine cele mai bune rezultate

Rezultatele impecabile depind de grija pe care o arati pentru fiecare haina in parte pe care o speli. Uite care sunt sfaturile noastre:


Masini de spalat  - Service - Reparatii in Obtine cele mai bune rezultate

1.Evita supraincarcarea masinii de spalat. Rufele au nevoie de spatiu sa “se agite”.
2. Dupa terminarea ciclului de spalare, nu lasa rufele in masina de spalat.
3.Atunci cand scoti camasile din masina de spalat nu le pune pe sarma prinse in carlige, ci aseaza-le direct pe umerase. Astfel eviti sa se sifoneze peste masura si uscarea este mult mai rapida.
4.Daca folosesti un uscator pentru rufe, nu le lasa prea mult inauntru. Scoate-le imediat cum s-au uscat. Asa nu vor prinde miros si nici nu se vor sifona.
5.Nu supraincarca uscatorul de rufe. Spatiul este necesar pentru circulatia aerului si o uscare eficienta.

Cum sa te folosesti de o periuta de dinti veche?

Mansete si gulere de camasa foarte murdare.
Aplica cu grija putin sampon de par cu ajutorul unei periute de dinti pe guler si manseta. Acesta operatiune se face exact inainte de a pune camasa in masina de spalat. Frecati usor pana incepe sa dispara murdaria excesiva. Samponul va curate foarte bine deorece este conceput sa indeparteze grasimile corpului.

Petele de paste
Umeziti tesatura si aplicati putin praf de curatat vase. Frecati usor cu o periuta de dinti. Clatiti si spalati ca de obicei.

Petele de cerneala
Cea mai buna recoamndare este alcoolul. Aplicati putina vodka sau similar si masati usor-pata va disparea instantaneu.

Estomparea culorii la hainele inchise la culoare
Intoarceti hainele pe dos inainte de spalare. Spalati si uscati la cea mai joasa temperatura. Folositi un detergent sub forma de pudra.

Pete de deodorant
Aplicati otet alb si lasati sa actioneze 30 de minute. Alternativa – aplicati detergent lichid pe pata si lasati sa actioneze 10 minute. In oriare din situatii spalati apoi hainele ca de obicei.

Urme de marker permanent
Va recomandam sa incercati asa: luati putina lotiune de protectie solara tamponati pe pata si frecati cu un servetel de hartie. Repetati pana dispare pata.

Imparfumare
In spatiul in care depozitati lenjeria si chiar si hainele , in colturi asezati gheme de lana sau de bumbac pe care pulverizati parfum.
=============================================